Kornoutky

300-250banner2.png

Vzpomínám si, jak jsem dříve docházela do místní cukrárny na kopečkovou. Velmi jsem milovala vanilkovou, ale nepohrdla jsem ani jinou příchutí. Tento lahodný mražený krém se dříve dával nejen do klasických kornoutků, které známe i v současné době, ale i do malých mističek. Tato mistička měla velkou výhodu v tom, že pokud se nám po nějaké době začal krém roztékat, nebyli jsme hned ušpinění. Však to jistě znáte z dnešní doby. V kornoutku stačí malá dírka nebo prasklinka a hned můžeme, však víte co. Pokud se spokojíte s kornoutky, můžeme si je nejen svépomoci vyrobit, ale klidně i koupit.

Kornoutky

Kornoutky mají tu výhodu, že je můžeme naplnit i různými krémy. Výborný je taky doma udělaný například šlehaný turecký med. Jenže ať si každý smlsne na co má chuť, podle mne je nejlepší zmrzlina .

Kornoutky
Ohodnoťte příspěvek
Flyboarding